Schuifpuien

Schuifpuien: je woonkamer en tuin één grote leefomgeving.

Iedereen wordt gelukkig van licht en warmte van de zon. Haal dat geluksgevoel binnen. Met een schuifpui maak je van je woonkamer en tuin een grote leefomgeving. Wat voor woning je ook hebt, wij hebben schuifpuien die passen bij je woning en wensen. De designs zijn robuust en slank en garanderen een lange levensduur. Ze voldoen aan de strengste normen voor isolatie en inbraakveiligheid zodat je je prettig en veilig voelt. En met de gelagerde wielen schuif je de pui moeiteloos en geruisloos dicht.

KUNSTSTOF SCHUIFPUI

Hou je van warmte binnen en lawaai buiten? Een kunststof schuifpui heeft een hoge isolatiewaarde. Gegalvaniseerde versterkingsprofielen verhogen de stabiliteit. Ze zijn in de meeste kleuren en imitaties ( houtlook, aluminiumlook,...) te bestellen. Een bijkomend voordeel: ze zijn budgetvriendelijk en onderhoudsvrij tegelijk. De maximale opening is ±drie meter.

ALUMINIUM SCHUIFPUI

Hou je van veel glas en licht? Aluminium is een licht en ijzersterk materiaal, waardoor grote openingen en glasoppervlakken mogelijk zijn. Hiermee haal je letterlijk je tuin naar binnen. Dat is puur genieten. De schuifpui schuift eenvoudig en stil open en dicht en je kunt er zelfs voor kiezen om het openschuivende deel in de muur te laten verdwijnen. De maximale opening is bijna onbeperkt.

HOUTEN SCHUIFPUI

Hou je van ambacht, stijl en een warme uitstraling? Dan is hout een prachtig materiaal voor je schuifpui. Hout is van nature zeer goed isolerend en past bijna bij elke woning. Houten schuifpuien worden uitgevoerd in meranti of afrormosia hout. De maximale opening is altijd de helft van de totale breedte van je schuifpui, die maximaal vijf meter is.

VEILIGHEID

Omdat jouw eigendom beschermen ons stokpaardje is, werd je schuifpui standaard uitgevoerd met 4-punts/haaksluiting, inbraakwerende metalen sluitnokken en een uithefbeveiliging.

ISOLATIE

Zowel de kunststof als aluminium schuifpui is door verschillende kamers en dichtingen goed geïsoleerd. Het hout van je houten schuifpui is van nature al een isolatiebron. Standaard gemonteerde labyrintprofielen met twee tot vier borstels vormen een meervoudige borsteldichting en zorgen voor een uitstekende wind- en luchtdichtheid.

Wil je graag zien hoe het eruit ziet als je de tuin bij je kamer trekt?