Aluminium kozijnen

Ben je op zoek naar strakke kozijnen, veel glas en weinig profiel? Dan zijn aluminium kozijnen de beste keuze.

MATERIAAL ZONDER GRENZEN

Omdat aluminium een licht materiaal is, is het uitermate geschikt voor grote raampartijen of schuifpuien. Strak modern of speels klassiek … met aluminium kan men alle kanten uit. Elke smaak kan bij Solide kozijnen deur terecht. Of: voor elk profiel hebben we een profiel!

ZEE EN ZOUT

In onze fabriek krijgen de aluminium kozijnen een speciale behandeling, in de vorm van préanodisatie om jouw kozijnen te beschermen tegen de Zeeuwse zoute invloeden.

ONDERHOUD

Aluminium kozijnen zijn uiterst gemakkelijk te onderhouden, een spons, sopje en zeem zijn voldoende om jouw kozijnen lang mooi te houden. Hoe gemakkelijk is dat!

VEILIGHEID

Tal van elementen verhogen de veiligheid van jou en het gezin, Diverse certificaten bewijzen dat onze profielen beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen.

ISOLATIE

Het geheim van onze aluminium profielen schuilt in het 3-kamersysteem. De afzonderlijke kokervormige binnen- en buitenkamer worden samengebracht door een stabiele en holle thermische onderbreking in hard pvc. Deze biedt extra torsiestijfheid en is de beste isolator, zowel op thermisch als op akoestisch vlak.

Wil je meer zien van onze aluminium kozijnen?