Kunststof kozijnen

Veel mensen denken bij de gedachte aan kunststof kozijnen nog steeds aan de welbekende witte, platte “plastic” kozijnen die na een aantal jaren niet meer wit, maar grijs en verweerd zijn geworden…

Dit is gelukkig geheel verleden tijd!

WARM GEVOEL

De kunststof kozijnen van nu zijn niet meer van echt hout te onderscheiden, diverse kleuren en afwerkingsvormen geven het warme gevoel van hout echter zonder het nadelige onderhoud en onderhoudskosten.

KLASSIEK

Door een grote keuze aan profielen, glaslatten en raamvleugels kunnen wij jouw kunststof kozijnen een echte ‘houtlook’ geven, zelfs de lasverbindingen kunnen recht uitgevoerd worden zodat je echt goed zal moeten kijken of de nieuwe kozijnen wel echt kunststof zijn. Dus ook voor oude woningen in jaren 30-stijl hebben wij een passende oplossing.

STRAK

Ben je op zoek naar onderhoudsvrije kozijnen, maar moet het allemaal wat strakker en moderner? Ook hier hebben wij een oplossing voor, kunststof kozijnen met aluminium buitenschalen, eventueel geheel ruw mat afgewerkt aan buiten- en binnenzijde om de industriële look and feel te krijgen.

Tel hier de hoge isolatiewaardes en inbraakveiligheid bij op en een kunststof kozijn is hét kozijn voor jou!

Nieuwsgierig geworden?