Buitendeuren

Een deur is de toegang tot jouw woning voor zowel gewenste- als ongewenste gasten. Stijl, isolatie en inbraakveiligheid zijn dan ook erg belangrijk. Of het nu een voordeur, achterdeur of openslaande deuren betreft, de keuze bij Solide kozijn en deur is groot.

STIJL

In zowel kunststof, aluminium of hout hebben wij een groot assortiment, van modern tot klassiek, van onderhoudsvrij tot hout. De deur verfraaien met een mooie RVS handgreep of toch liever een klassiek greep in brons? Wij hebben het allemaal.

VOORDEUR

Je voordeur is je visitekaartje. Het is een warm welkom voor je bezoekers. Om je voordeur in kunststof, aluminium of hout helemaal naar jouw smaak vorm te geven, zijn de mogelijkheden eindeloos.

ACHTERDEUR

Een mooie gastvrije achterdeur als entree voor familie en vrienden. De meeste achterdeuren in Nederland hebben onderaan een paneel en bovenaan glas. Elke buitendeur, dus ook je achterdeur, is 100% maatwerk . Om ongewenst bezoek buiten te houden krijg je in elk materiaal en uitwerking een achterdeur die voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk (PKVW).

OPENSLAANDE DEUREN

Haal buiten binnen en voel je vrij. Word een met je tuin en geniet van het ruimtelijke effect met openslaande deuren die passen bij de stijl van je woning. En door de handige kruk aan de binnen- en buitenkant is de deur makkelijk in gebruik.

Openslaande deuren of tuindeuren zijn dubbele naar buiten opendraaiende deuren in kunststof, aluminium of hout. Ze zijn vaak een alternatief voor een schuifpui.

Openslaande deuren hebben een lage opstap, waardoor je makkelijk van binnen naar buiten en terug loopt. Openslaande tuindeuren van Solide kozijn en deur voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk (PKVW).

VEILIGHEID

Niets is fijner dan een veilig gevoel. Welk materiaal je ook kiest, je gezin en bezittingen zijn goed beschermd. Want daar gaat het tenslotte om: een veilig gevoel. De buitendeuren zijn standaard versterkt met staal en daardoor inbraakwerend. Aluminium en houten buitendeuren hebben zelfs een eigen uniek verstevigingssysteem. Alle deuren zijn voorzien van inbraakwerende metalen sluitnokken, zware en stabiele scharnieren, RVS-sluitnokken in het deurkader, 3-puntssluiting met pen-/haakprincipe in SKG** en/of SKG***.

Een kijkje nemen in ons assortiment buitendeuren?