Houten kozijnen

Hout is al eeuwenlang een erg populair materiaal voor ramen en deuren. De voordelen zijn dan ook genoegzaam gekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

KWALITEIT

Onze houten kozijnen worden uitsluitend gemaakt van de houtsoorten ‘meranti’ en ‘afrormosia’ enkele het beste is goed genoeg.

KEUZES

Je kunt kiezen om de houten kozijnen in een blanke- dan wel witte grondlaag te laten leveren, of maak het jezelf nog makkelijker en kies ervoor om de houten kozijnen direct afgelakt te laten leveren. Zo kan je direct van de nieuwe kozijnen gaan genieten en hoef je de komende jaren niet de ladder op.

OUD OF NIEUW

Ook bij onze houten kozijnen kunt u kiezen voor modern of klassiek, middels verschillende soorten glaslatten, raamvleugels en profielen kan je het kozijn naar jouw smaak samenstellen

VEILIGHEID

Houten ramen van Solide kozijn en deur zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag: een meerpuntssluiting voor alle draai- en draai-kipramen met paddestoelnokken, stalen sluitbakken en anti-foutbediening op de raamkrukken.

COMFORT

Hout is van nature een goede isolator. Om die eigenschap maximaal te benutten, plaatsen wij een dubbele dichting helemaal rondom de vleugel. Op die manier zijn al onze houten ramen geluidswerend en water- en winddicht.

Meer zien van onze houten kozijnen?